contract tekenen
ZZP’er Kameleonpolis

Wij begrijpen dat het ingewikkeld is om te bepalen welke verzekeringen je nodig hebt en welke minder belangrijk zijn. Daarom hebben we speciaal voor eenmansbedrijven de ZZP Kameleonpolis samengesteld. Dit pakket bevat altijd een verzekering voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventaris en, afhankelijk van het beroep, aanvullende verzekeringen. De combinatie maakt het pakket aantrekkelijk geprijsd.

roelstoel
De onderdelen van de Kameleonpolis:
1. Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dit is de verzekering die binnenkort misschien wel verplicht wordt voor iedereen. Hierbinnen kun je kiezen voor een basisverzekering die alleen uitkeert bij zeer ernstige aandoeningen, of een complete arbeidsongeschiktheidsverzekering die ook een vangnet is bij tijdelijke problemen zoals bijvoorbeeld een gebroken arm. De premie die je betaalt, is onder andere afhankelijk van je leeftijd, het verzekerde bedrag en of je wel of niet een eigen risico wilt dragen.

2. Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Beginnende ondernemers denken vaak dat de standaard particulier afgesloten verzekeringen ook de schade dekken die bij bedrijfsongevallen zijn ontstaan. Dat is echter niet zo. Voor deze risico’s heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven nodig. Een AVB(aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven) dekt over het algemeen alleen materiële risico’s af.

3. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als je als (voorbeeld) automonteur op de verkeerde manier een distributieriem installeert dan kan hierdoor schade ontstaan die door de klant op jou verhaald wordt. Deze claims zijn vaak erg hoog en moeilijk zelf op te brengen. Voor bepaalde beroepsgroepen is er daarom de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

4. Inventaris- en goederenverzekering

Deze verzekering dekt alle schade die ontstaat door bijvoorbeeld storm, waterschade of  brand. Daarnaast zijn je gereedschappen, volledige inventaris en voorraden verzekerd tegen diefstal. Dit is een belangrijke verzekering voor het voortbestaan van je bedrijf. Het is al heel erg als je met diefstal of brand te maken krijgt, nog erger is het als je daardoor je werk niet meer kunt doen.

5. Rechtsbijstandsverzekering

Als je opdrachtgever of klant ontevreden is jouw geleverde werk of dienst die niet voldeed aan de verwachtingen, kan de klant jou bijvoorbeeld weigeren te betalen of hij stelt je aansprakelijk voor schade die hij geleden heeft. Een rechtsbijstandverzekering voorkomt dat je hoge kosten moet betalen om je recht te halen want de verzekeringsmaatschappij geeft juridische hulp. Je kunt zelf alvast voor goede en eenduidige Algemene Voorwaarden zorgen.

Wat wil je weten?

Via de onderstaande links vind je aanvullende nuttige informatie. Raadpleeg ons als je vragen hebt.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Wij, De Hypotheekspecialist Huisman, geven al 25 jaar onafhankelijk, professioneel en persoonlijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Adres

Quickbornlaan 18,
8162 ES Epe

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
08:00 - 18:00

Ma t/m Do avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12007505
Kifid 300.004445
KVK 08073908
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab