Onze maatregelen tegen verdere verspreiding van het Coronavirus

Maandagavond avond hield onze minister-president Rutte een historische toespraak over het controleren van het Coronavirus.

Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten tussen medewerkers zo veel mogelijk te voorkomen.

corona virus
Nieuws
Datum: 18-03-2020

Ons kantoor heeft daarom o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis waardoor wij met een minimale bezetting op kantoor aanwezig zijn;
  • Waar mogelijk proberen wij contacten en/of afspraken met onze relaties per e-mail of telefoon uit te voeren.

Uiteraard kunt u ons bij schades en andere calamiteiten bereiken en zullen wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen. Doordat niet alle collega's fysiek aanwezig zijn kan de afhandeling van vragen soms iets langer duren. Wij proberen dit tot een minimum te beperken.

We hopen dat u begrip heeft voor de door ons genomen maatregelen. Heeft u vragen of opmerkingen, laat ons dit dan weten. U kunt hiervoor het volgende mailadres gebruiken: info@hs-huisman.nl.

Wij hopen u in alle gezondheid snel weer te mogen ontvangen bij ons op kantoor.

Met vriendelijke groet,

Team de Hypotheekspecialist Huisman

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.